Volg De Nieuwe Psalmberijming op Facebook Volg De Nieuwe Psalmberijming op YouTube Volg De Nieuwe Psalmberijming op Instagram De Nieuwe Psalmberijming
Ook een DNP-presentatie in uw gemeente?

Ook een DNP-presentatie in uw gemeente?

Inmiddels zijn er diverse gemeenteavonden geweest waarin DNP voor het voetlicht is gebracht door verschillende sprekers.
Zo heeft Arie Maasland een avond verzorgd in Rhenoy en in Vuren.
In zijn presentatie belicht hij de ontstaansgeschiedenis en uitgangspunten van DNP, geïllustreerd met voorbeelden vanuit de berijming. Er is ruimte voor gesprek en voor samenzang vanuit DNP.

De pastor van de PKN in Rhenoy, Jack de Koster, na afloop: 'Ik heb veel positieve geluiden teruggekregen. Het was mooi, compact en inspirerend.'
En de predikant van de Gereformeerde Kerk in Vuren, ds. Luteijn: 'Gemeenteleden met een diverse achtergrond zijn geïnspireerd door de avond. Samen zingen, maar ook begrijpen wat je zingt en waarom je het zo zingt.'

Ook een DNP-presentatie in uw gemeente?
Ga naar het aanmeldformulier via de knop 'Meer informatie'.

U kunt ook een mail sturen naar info@denieuwepsalmberijming.nl en uw gegevens doorgeven. Wij nemen dan contact met u op.

Bundelpresentatie Psalternatief met DNP

Bundelpresentatie Psalternatief met DNP

Vrijdagavond 9 februari is er in de Tituskapel in Amsterdam een avond rond de Geneefse psalmen. Psalternatief presenteert die avond de bladmuziek van Psalm 1 t/m 15. Er zullen psalmen uit De Nieuwe Psalmberijming gezongen worden onder begeleiding van de Psalternatief band. Het is een goede gelegenheid om eens kennis te maken met een band die het traditionele kerklied begeleidt. 

Locatie: Tituskapel
Adres: Wijnand Nuijenstraat 1, Amsterdam
Datum: 9 februari 2024
Tijd: Inloop 19.30 uur, aanvang 20.00, drankje 21.30 uur

Koop je tickets via de knop hieronder:

Ds. Mart Jan Luteijn over DNP

Ds. Mart Jan Luteijn over DNP

"De inzet van de Reformatie was om als gemeente met eigentijdse woorden te zingen over eeuwenoude waarheden. Dat kunnen we door DNP ook weer in de 21e eeuw. Daarnaast vertellen de psalmen een verhaal. Je herkent dat pas als je het lied helemaal zingt. Met DNP is dat nu veel toegankelijker gemaakt."

Stuur ook uw ervaring in!

Nieuwe release Psalm 122

Nieuwe release Psalm 122

Beluister de nieuwe release van Psalm 122 uit De Nieuwe Psalmberijming op Spotify, uitgevoerd door Arie Maasland.

Hier vindt u de playlist van alle DNP-opnames uitgevoerd door Arie Maasland:

Bestel de bundel van DNP

Bestel de bundel van DNP

De bundel van De Nieuwe Psalmberijming bevat een nieuwe, eigentijdse berijming van alle 150 psalmen op de Geneefse melodieën.

Hardcover met leeslint | Taal: Nederlands | ISBN: 9789043535762 | Pagina's: 320 | Prijs: 22,99 | Gratis verzending binnen Nederland

Klik op 'Meer informatie' om de bundel direct online te bestellen. Uiteraard is de bundel ook verkrijgbaar bij uw boekhandel.

Word vriend

Word vriend

De Nieuwe Psalmberijming wordt mede mogelijk gemaakt door donaties en de structurele steun van vrienden van stichting Dicht bij de Bijbel.

Wilt u het werk van onze stichting steunen? Dat kan met een eenmalige gift of door vriend te worden van de stichting. Wanneer u vriend wordt ontvangt u de bundel van DNP geheel gratis als welkomstgeschenk!

Klik op 'Meer informatie' om u aan te melden als vriend of om ons te steunen met een eenmalige gift.

De Nieuwe Psalmberijming is een initiatief van
stichting Dicht bij de Bijbel

Dicht bij de Bijbel
© 2023 Dicht bij de Bijbel

Bekijk alle psalmen op: www.denieuwepsalmberijming.nl
Vragen of opmerkingen kunt u mailen naar info@denieuwepsalmberijming.nl

Ontvangt u deze nieuwsbrief in vreemde opmaak? Bekijk dan hier de online versie.